RENAULT ZOE

Pri Renault ZOE sta poudarjeni enostavna uporaba in vrhunska električna zmogljivost. Električni motor s 80 kW moči vas popelje na dinamično in sproščeno doživetje vožnje brez hrupa in tresljajev. Poskrbljeno pa je tudi za varnost v vseh razmerah. Vozilo je opremljeno s številnimi sistemi za pomoč pri vožnji, kar zagotavlja varnost in poenostavljeno manevriranje.

POLNJENJE

Vozilo ZOE lahko polnite doma ali na vseh polnilnicah GREMO NA ELEKTRIKO.

DOSEG VOŽNJE

Baterija v vozilu ZOE z zmogljivostjo 40 kWh vam zagotavlja doseg vožnje do 255 km.

Cenik

Čas najema Cena
Do 1h 6,00 €/h
Nad 3h 4,80 €/h
Nad 6h 3,90 €/h
Nad 12h 3,30 €/h
Dnevna 40 €
Vikend paket 45 €/kpl

Cene so v evrih in vključujejo 22% DDV. Najemnina za izposojen avtomobil se plača v naprej.
V primeru zamude se doplača razlika po ceniku.

OPOMBA: Možnost nakupa darilnega bona

KJE VSE LAHKO POLNIM?

Avtomobil se lahko brezplačno polni na polnilnicah Gremo na elektriko s pomočjo pridobljene kartice, katero pridobite od najemodajalca. Zemljevid polnilnic Gremo na elektriko: www.gremonaelektriko.si

Rezerviraj

Za rezervacijo izpolnite spodnji obrazec. V primeru, da želite direkten kontakt se vam z veseljem oglasimo na številki 041 457 990. Priporočamo, da rezervacijo opravite en dan prej znotraj našega delovnega časa.

Pogosta vprašanja

Rezervacijo lahko prekličete s klicem na telefonsko št. 041 457 990. Preklic najema je treba sporočiti tudi na e-mail e-drive@eksist.si.

Na izposojo trenutno nudimo en avtomobil Renault Zoe.​

Vozilo se lahko prevzame po dogovoru s ponudnikom/najemodajalcem.​

V takšnem primeru se lahko obrnete na najemodajalca s klicem na telefonsko številko 041 457 990 in dobili boste vse potrebne informacije.​

Na sedežu najemodajalca: Loška cesta 70, 4226 Žiri.​

Naša polnilnica Gremo na elektriko se nahaja na parkirišču med podjetjem Eksist, d. o. o., in gasilskim domom PGD Dobračeva. Naši najemniki lahko s pridobljeno kartico brezplačno polnijo najeti avtomobil na vseh polnilnicah Gremo na elektriko v Sloveniji. Zemljevid polnilnic Gremo na elektriko: www.gremonaelektriko.si

PRIKLOP: Ko prispete do polnilnice, na zato namenjen parkirni prostor parkirate avtomobil (zeleno območje), nato s pomočjo tipke na daljincu odklenete priklop na avtomobilu. Iz pritlažnjika vzamete polnilni kabel in modri del priklopite v sprednji del avtomobila, pod Renault znak, katerega ste prej s pomočjo tipke odklenili. Drugi del kabla priklopite v polnilnico in kartico prislonite na zaslon polnilnice. Dodatno preverite, da se je polnjenje res pričelo.

ODKLOP: Ko se v avtomobilu na prikazovalniku izpiše okvirček READY, vemo, da je avto napolnjen, zato s tipko na daljincu odklenemo polnilec in ga izklopimo iz avomobila ter iz polnilne postaje. Polnilec pospravimo nazaj v prtlažnjik.

Splošni pogoji so na voljo tukaj.​

Darilni bon lahko zakupite za avtomobil in ga privoščite svojim najdražjim, kot popolno darilo. Za zakup darilnega bona pokličite na 041 457 990 ali pišite na mail: e-drive@eksist.si.​

V primeru nezgodnega dogodka, tatvine, kraje, vandalizma oz. drugega dogodka, zaradi katerega je nastala škoda na vozilu, opremi ali dokumentaciji, je treba nemudoma obvestiti družbo T2 Rotolab na številko 01 444 0000.